Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realka Горняки Москвы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Balenko trapt de bal weg. Krivoshey kopt de bal weg. Dovbun rent richting de bal. Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realka - Горняки Москвы 1:0

18e minuut.
Vetrennikov passt de bal zonder na te denken. Mizin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko haalt uit met een fantastische trap. Lutsenko kopt de bal weg. Kon`kov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Demyanenko is nu in balbezit. Babak rent richting de bal. Demyanenko verovert de bal door een tackle van achteren. Demyanenko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lutsenko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mokritskiy rent richting de bal. Mokritskiy geeft de bal voor. Slyusar rent richting de bal. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Shkred werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realka - Горняки Москвы 2:0

26e minuut.
Kopylchenko met een sublieme pass. Loboyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Loboyko speelt de bal door. Mizin rent richting de bal. Mizin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Mizin de bal onder controle te krijgen. Kopylchenko kopt de bal weg. Vetrennikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slyusar rent richting de bal. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Shkred kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realka - Горняки Москвы 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realka 58%, Горняки Москвы 42%.
Realka - Горняки Москвы 3:0

59e minuut.
Krivoshey probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loboyko met een snelle inworp. Gorban` heeft problemen om de bal te vangen. Gorban` geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mizin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Realka - Горняки Москвы 3:1

82e minuut.
Babak rent richting de bal. Kovalenko is nu in balbezit. Kovalenko passt de bal zonder na te denken. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realka 56%, Горняки Москвы 44%.
Realka - Горняки Москвы 3:1