Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Горняки Москвы FC Lemberg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Balenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balenko geeft een lange en hoge pass. Dmitruk kopt de bal weg. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mizin heeft problemen om de bal te vangen. Gaschin is nu in balbezit. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizin rent richting de bal. Mizin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Burdin passt de bal in één keer door. Daar is Loboyko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loboyko passt de bal met de wreef. Burdin is nu in balbezit. Burdin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vetrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrennikov geeft een lange en hoge pass. Buthanov heeft problemen om de bal te vangen. Mizin rent richting de bal. Mizin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zubkov probeert naar een medespeler te passen. Vetrennikov rent richting de bal. Vetrennikov passt de bal zonder na te denken. Mizin is nu in balbezit. Mizin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kril` onderschept slim de pass. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko passt de bal zonder na te denken. Mizin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vetrennikov probeert naar een medespeler te passen. Loboyko met een sublieme pass. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Горняки Москвы - FC Lemberg 1:0

43e minuut.
Chesnakov onderschept slim de pass. Chesnakov passt de bal in één keer door. Vetrennikov rent richting de bal. Gaschin rent richting de bal. Gaschin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Горняки Москвы - FC Lemberg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горняки Москвы 48%, FC Lemberg 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Горняки Москвы - FC Lemberg 1:1

57e minuut.
Gorban` passt de bal zonder na te denken. Kril` bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demyanenko krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Burdin met een sublieme pass. Balenko rent richting de bal. Burdin onderschept slim de pass. Burdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Горняки Москвы - FC Lemberg 1:2

64e minuut.
Gorban` passt de bal zonder na te denken. Demyanenko is nu in balbezit. Daar is Mizin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demyanenko is nu in balbezit. Demyanenko schiet op doel. De bal raakt de paal. Zubkov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Горняки Москвы - FC Lemberg 2:2

79e minuut.
Moskalenko probeert naar een medespeler te passen. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loboyko is nu in balbezit. Burdin onderschept slim de pass. Burdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горняки Москвы 50%, FC Lemberg 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Горняки Москвы - FC Lemberg 2:2