Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Горняки Москвы gát
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Fenin geeft een hoge lob. Gorban` met een sublieme pass. Klungelig pakt Mizin de bal. Mizin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Горняки Москвы - gát 1:0

10e minuut.
Mizin rent richting de bal. Fenin onderschept slim de pass. Demyanenko maakt een afschuwelijke overtreding. Demyanenko krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Loboyko geeft een lange en hoge pass. Fenin is nu in balbezit. Mizin is nu in balbezit. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Горняки Москвы - gát 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Dovbun de bal. Fenin is nu in balbezit. Fenin passt de bal zonder na te denken. Mizin is nu in balbezit. Mizin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fenin onderschept slim de pass. Demyanenko onderschept slim de pass. Demyanenko passt de bal met de wreef. Mizin is nu in balbezit. Mizin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Balenko met een sublieme pass. Fenin is nu in balbezit. Dovbun maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dovbun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dovbun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горняки Москвы 42%, gát 58%.
Горняки Москвы - gát 2:0

47e minuut.
Tarasenko met een snelle inworp. Os`machko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazroev is nu in balbezit. Os`machko verovert de bal door een tackle van achteren. Os`machko haalt uit met een fantastische trap. Shkred bokst de bal weg.

68e minuut.
Lunev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorban` met de inworp. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tarasenko onderschept slim de pass. Balenko met een sublieme pass. Gorban` speelt de bal door. Mizin rent richting de bal. Mizin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vetrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarmash schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vetrennikov raakt geblesseerd tijdens het duel. Vetrennikov met een snel genomen vrije trap. Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горняки Москвы 40%, gát 60%.
Горняки Москвы - gát 2:0