Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gát Realka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.3
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Kopylchenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shevchenko de bal. Shevchenko met een sublieme pass. Os`machko bereikt de bal nog maar net als eerste. Os`machko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gerasymenko geeft de bal voor. Inworp. Litinskiy met de inworp. Os`machko is nu in balbezit. Os`machko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kopylchenko probeert naar een medespeler te passen. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky speelt de bal door. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gát - Realka 0:1

23e minuut.
Kovalenko is nu in balbezit. Os`machko verovert de bal door een tackle van achteren. Os`machko met een sublieme pass. Davydov rent richting de bal. Davydov schiet op doel. Paal! Kon`kov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Yarmash probeert naar een medespeler te passen. Os`machko rent richting de bal. Kovalenko is nu in balbezit. Os`machko onderschept slim de pass. Os`machko schiet op doel. Kon`kov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kovalenko probeert naar een medespeler te passen. Yarmash rent richting de bal. Hay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hay krijgt een gele kaart. Yarmash raakt geblesseerd tijdens het duel. Yarmash zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lutsenko is nu in balbezit. Davydov onderschept slim de pass. Davydov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gát 48%, Realka 52%.
gát - Realka 0:1

74e minuut.
Kirillov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hay. Hay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Kopylchenko is nu in balbezit. Kopylchenko passt de bal met de wreef. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Os`machko bereikt de bal nog maar net als eerste. Os`machko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gát 56%, Realka 44%.
gát - Realka 0:1