Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Lviv FC Lemberg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kosenko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dmitruk met de inworp. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gaius probeert naar een medespeler te passen. Kapustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buthanov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Lviv - FC Lemberg 1:0

34e minuut.
Gaschin heeft problemen om de bal te vangen. Volobuev is nu in balbezit. Gaschin onderschept slim de pass. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Lviv 59%, FC Lemberg 41%.
Real Lviv - FC Lemberg 1:0

53e minuut.
Kril` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharan onderschept slim de pass. Sharan met een sublieme pass. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin schiet op doel. Paal! Daar is Motrenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Burdin heeft problemen om de bal te vangen. Burdin geeft een hoge lob. Sharan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gaschin is nu in balbezit. Gaschin geeft een hoge lob. Timonskiy rent richting de bal. Vin`kovatov onderschept slim de pass. Vin`kovatov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kril` is nu in balbezit. Kril` geeft de bal voor. Kosenko probeert de bal aan de voet te houden. Burdin is nu in balbezit. Burdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Lviv - FC Lemberg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Lviv 57%, FC Lemberg 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Lviv - FC Lemberg 1:1