Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mobi United FC Volyn L
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
matig Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Kuleshevich heeft problemen om de bal te vangen. Kalynychenko is nu in balbezit. Kalynychenko speelt de bal door. Shevchenko rent richting de bal. Shevchenko draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Sagaydak passt de bal met de wreef. Deonas rent richting de bal. Deonas passt de bal in één keer door. Tchernyak is nu in balbezit. Tchernyak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kolesnik geeft een hoge lob. Tchernyak rent richting de bal. Khomin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khomin krijgt een gele kaart. Tchernyak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deonas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Yaxmanitskiy probeert wanhopig de bal te grijpen. Deonas rent richting de bal. Deonas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Shakhov geeft een lange en hoge pass. Kurilenko probeert de bal aan de voet te houden. Kuleshevich geeft een hoge lob. Deonas rent richting de bal. Deonas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kalynychenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bilozor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilozor met een sublieme pass. Shevchenko rent richting de bal. Shevchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas speelt de bal door. Kriventsov is nu in balbezit. Tchernyak verovert de bal door een tackle van achteren. Tchernyak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobi United 52%, FC Volyn L 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mobi United - FC Volyn L 0:0

50e minuut.
Kalynychenko passt de bal zonder na te denken. Bilozor is nu in balbezit. Stolyar begaat een overtreding. Bilozor moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bilozor kan niet meer verder spelen. Martyuk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kalynychenko probeert naar een medespeler te passen. Shevchenko met een sublieme pass. Kurilenko rent richting de bal. Kurilenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kuleshevich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nishtun komt het veld opgelopen. Godulyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurilenko rent richting de bal. Kurilenko geeft de bal voor. Skoropad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Nishtun is nu in balbezit. Nishtun passt de bal in één keer door. Kriventsov rent richting de bal. Kalynychenko is nu in balbezit. Kalynychenko haalt uit met een fantastische trap. Skoropad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Sviderskiy komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skepskiy komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Skepskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalynychenko is nu in balbezit. Kalynychenko passt de bal in één keer door. Sviderskiy rent richting de bal. Sviderskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobi United 48%, FC Volyn L 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mobi United - FC Volyn L 0:0