Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volyn L Горинь
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Kutsenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granovskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kuleshevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorban` is nu in balbezit. Gorban` geeft de bal voor. Tlumak krijgt zijn hoofd ertegen. Skoropad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

11e minuut.
Kuleshevich is nu in balbezit. Mynzu verovert de bal door een tackle van achteren. Mynzu met een sublieme pass. Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volyn L - Горинь 0:1

14e minuut.
Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu passt de bal in één keer door. Golokolosov is nu in balbezit. Tlumak verovert de bal door een tackle van achteren. Tlumak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kuleshevich rent richting de bal. Mynzu onderschept slim de pass. Mynzu met een sublieme pass. Tlumak is nu in balbezit. Tlumak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Shakhov is nu in balbezit. Kostyshin verovert de bal door een tackle van achteren. Kostyshin met een sublieme pass. Tlumak rent richting de bal. Tlumak draait met de bal, schiet en ... Skoropad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu passt de bal zonder na te denken. Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu draait met de bal, schiet en ... Skoropad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn L 55%, Горинь 45%.
FC Volyn L - Горинь 0:1

47e minuut.
Saenko met een harde bal richting middenveld. Kuleshevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Gorban` de bal. Deonas is nu in balbezit. Deonas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk geeft een hoge lob. Inworp. Granovskiy met de inworp. Deonas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kuleshevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielik verovert de bal door een tackle van achteren. Bielik passt de bal met de wreef. Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bielik met een sublieme pass. Mynzu is nu in balbezit. Alibayiv is nu in balbezit. Mynzu verovert de bal door een tackle van achteren. Mynzu schiet op doel. Skoropad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kuleshevich rent richting de bal. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stolyar zijn tegenspeler op de grond. Mynzu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mynzu kan niet meer verder spelen. Zaporozhets komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Saenko niet meer kan verder spelen. Kalinichenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn L 48%, Горинь 52%.
FC Volyn L - Горинь 0:1