Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS56 Ворскла Полтава
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nesteruk probeert naar een medespeler te passen. Kalinskiy is nu in balbezit. Dibrova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dibrova krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Nesteruk de bal. Khoma onderschept slim de pass. Khoma passt de bal zonder na te denken. Yevtushok bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevtushok schiet op doel. Baltacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Nesteruk probeert naar een medespeler te passen. Galmakov is nu in balbezit. Galmakov passt de bal zonder na te denken. Tomakh is nu in balbezit. Tomakh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kutsev met een harde bal richting middenveld. Yevtushok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szemietiew de bal onder controle te krijgen. Khoma rent richting de bal. Khoma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tomakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchenko onderschept slim de pass. Fedorchenko geeft een lange en hoge pass. Khoma is nu in balbezit. Khoma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS56 59%, Ворскла Полтава 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS56 - Ворскла Полтава 0:0

47e minuut.
Daar is Yevtushok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shtan`ko rent richting de bal. Yevtushok begaat een overtreding. Yevtushok krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Matsigura rent richting de bal. Matsigura passt de bal met de wreef. Gamarnik is nu in balbezit. Yevtushok onderschept slim de pass. Yevtushok draait met de bal, schiet en ... Baltacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS56 - Ворскла Полтава 0:1

58e minuut.
Matsigura rent richting de bal. Fedorchenko geeft de bal voor. Nesteruk probeert naar een medespeler te passen. Dibrova is nu in balbezit. Dibrova geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fedorchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomakh onderschept slim de pass. Tomakh passt de bal in één keer door. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Donets rent richting de bal. Khoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtushok is nu in balbezit. Yevtushok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dibrova heeft problemen om de bal te vangen. Kalinskiy geeft de bal voor. Yevtushok kopt de bal weg. Khoma rent richting de bal. Khoma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS56 - Ворскла Полтава 0:2

82e minuut.
Galmakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Byshovets de bal. Byshovets met een sublieme pass. Shtan`ko is nu in balbezit. Shtan`ko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Dibrova met de inworp. Byshovets rent richting de bal. Byshovets passt de bal in één keer door. Tomakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomakh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS56 49%, Ворскла Полтава 51%.
AS56 - Ворскла Полтава 0:2