Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS56 Leopolitans
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Shtan`ko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov onderschept slim de pass. Parfenov is nu in balbezit. Vin`kovatov rent richting de bal. Vin`kovatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szemietiew passt de bal met de wreef. Prihodko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomakh verovert de bal door een tackle van achteren. Tomakh schiet op doel. Luzhnyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS56 - Leopolitans 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS56 57%, Leopolitans 43%.
AS56 - Leopolitans 1:0

54e minuut.
Kokul is nu in balbezit. Tomakh onderschept slim de pass. Byshovets is nu in balbezit. Tomakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomakh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Luzhnyi trapt de bal weg. Shtan`ko kopt de bal weg. Tomakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets rent richting de bal. Byshovets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szemietiew passt de bal zonder na te denken. Vin`kovatov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shtan`ko. Shtan`ko krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kokul geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dibrova met een snelle inworp. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kurilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtan`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Shtan`ko speelt de bal door. Tomakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomakh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Luzhnyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dibrova bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibrova schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS56 - Leopolitans 2:0

69e minuut.
Gamarnik speelt de bal door. Byshovets is nu in balbezit. Kurilenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurilenko krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Shtan`ko is nu in balbezit. Vin`kovatov onderschept slim de pass. Kulik speelt de bal door. Parfenov is nu in balbezit. Parfenov haalt uit met een fantastische trap. Baltacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Shtan`ko is nu in balbezit. Shtan`ko geeft de bal voor. Kolotov is nu in balbezit. Byshovets verovert de bal door een tackle van achteren. Byshovets schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS56 43%, Leopolitans 57%.
AS56 - Leopolitans 2:0