Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
октябрята FC Shepel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ezerskiy onderschept slim de pass. Ezerskiy passt de bal zonder na te denken. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik draait met de bal, schiet en ... Tchagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Palyanitsa speelt de bal door. Poliyanchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poliyanchuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Poliyanchuk kan niet meer verder spelen. Salenko komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Lyakhov verovert de bal door een tackle van achteren. Lyakhov probeert naar een medespeler te passen. Lisitskiy rent richting de bal. Lisitskiy schiet op doel. Mykulyak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Palyanitsa passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Morozhyuk de bal onder controle te krijgen. Kuchirka is nu in balbezit. Lisitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisitskiy schiet op doel. Stargorodski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tchagan trapt de bal weg van het doel. Kuchirka kopt de bal weg. Lisitskiy is nu in balbezit. Lisitskiy schiet op doel. Stargorodski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stargorodski probeert naar een medespeler te passen. Lyakhov heeft problemen om de bal te vangen. Lyakhov probeert naar een medespeler te passen. Lisitskiy is nu in balbezit. Lisitskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Khacheridi verovert de bal door een tackle van achteren. Morozhyuk is nu in balbezit. Morozhyuk geeft een lange en hoge pass. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ezerskiy probeert naar een medespeler te passen. Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchirka passt de bal met de wreef. Lisitskiy is nu in balbezit. Lisitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
октябрята - FC Shepel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: октябрята 59%, FC Shepel 41%.
октябрята - FC Shepel 0:1

66e minuut.
Palyanitsa geeft een hoge lob. Morozhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa maakt een afschuwelijke overtreding. Palyanitsa krijgt een gele kaart. Morozhyuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Morozhyuk kan niet meer verder spelen. Belanov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Belanov passt de bal zonder na te denken. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Savin kan niet meer verder spelen. Dykan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: октябрята 49%, FC Shepel 51%.
октябрята - FC Shepel 0:1