Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Авангард Орджони Переможець
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Vishnyak passt de bal met de wreef. Kulaev geeft een hoge lob. Skoropad kopt de bal weg. Kolyada rent richting de bal. Kolyada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Авангард Орджони - Переможець 1:0

16e minuut.
Kolyada draait met de bal, schiet en ... Drabenyuk probeert naar een medespeler te passen. Kulaev kopt de bal weg. Skoropad rent richting de bal. Skoropad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Shymanskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shymanskiy passt de bal zonder na te denken. Rakitskiy rent richting de bal. Kolyada rent richting de bal. Kolyada probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Shymanskiy de bal onder controle te krijgen. Kulaev met een sublieme pass. Skoropad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoropad draait met de bal, schiet en ... Drabenyuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Авангард Орджони - Переможець 2:0

28e minuut.
Kolyada met een sublieme pass. Mamin is nu in balbezit. Mamin passt de bal met de wreef. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vitsinets rent richting de bal. Yerohin verovert de bal door een tackle van achteren. Yerohin speelt de bal door. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Авангард Орджони 41%, Переможець 59%.
Авангард Орджони - Переможець 2:0

46e minuut.
Tretyak verovert de bal door een tackle van achteren. Tretyak speelt de bal door. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk schiet op doel. Simashko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lavrinenko rent richting de bal. Lavrinenko geeft een lange en hoge pass. Mamin probeert de bal met de borst te controleren. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Авангард Орджони - Переможець 3:0

74e minuut.
Khromykh is nu in balbezit. Shymanskiy is nu in balbezit. Shymanskiy met een sublieme pass. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Yakovenko met een snelle inworp. Vitsinets bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitsinets speelt de bal door. Yakovenko geeft een hoge lob. Daar is Mamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabenyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mamin is nu in balbezit. Mamin geeft een lange en hoge pass. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Авангард Орджони - Переможець 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Авангард Орджони 54%, Переможець 46%.
Авангард Орджони - Переможець 3:1