Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лівак FC TSUMAN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Teslyuk met een snelle inworp. Klungelig pakt Shelygin de bal. Shelygin probeert naar een medespeler te passen. Rikhard rent richting de bal. Rikhard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Maltsev is nu in balbezit. Maltsev geeft de bal voor. Kosenko kan de bal niet met de borst controleren. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Teslyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Teslyuk met een sublieme pass. Kosenko probeert naar een medespeler te passen. Rikhard rent richting de bal. Rikhard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лівак 42%, FC TSUMAN 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лівак - FC TSUMAN 0:0

50e minuut.
Kornutyak rent richting de bal. Zakharov onderschept slim de pass. Zakharov speelt de bal door. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zakharov rent richting de bal. Kornutyak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zakharov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zakharov neemt de penalty, wat een uithaal! Kondratyuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - FC TSUMAN 1:0

59e minuut.
Stoyanov is nu in balbezit. Stoyanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bandura de bal. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kornutyak probeert naar een medespeler te passen. Stoyanov rent richting de bal. Kalinskiy begaat een overtreding. Kalinskiy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лівак 38%, FC TSUMAN 62%.
Лівак - FC TSUMAN 1:0