Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Procyon Meteor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Smishko controleert de bal met de borst. Shmakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smishko verovert de bal door een tackle van achteren. Sevasteev is nu in balbezit. Sevasteev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Shmakov is nu in balbezit. Nesteruk verovert de bal door een tackle van achteren. Nesteruk passt de bal met de wreef. Smishko rent richting de bal. Smishko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Nesteruk onderschept slim de pass. Nesteruk geeft een hoge lob. Smishko kopt de bal weg. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Procyon - Meteor 1:0

34e minuut.
Fomulyak geeft de bal voor. Zavorotnyuk rent richting de bal. Zavorotnyuk met een sublieme pass. Smishko rent richting de bal. Smishko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pukanich is nu in balbezit. Sevasteev verovert de bal door een tackle van achteren. Sevasteev met een sublieme pass. Smishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smishko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Valeev probeert naar een medespeler te passen. Pukanich is nu in balbezit. Onys`ko rent richting de bal. Onys`ko schiet op doel. Kotenko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Procyon 64%, Meteor 36%.
Procyon - Meteor 1:0

61e minuut.
Onys`ko passt de bal in één keer door. Matviychuk rent richting de bal. Matviychuk haalt uit met een fantastische trap. Kalinskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stolyarchuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Shmakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevasteev bereikt de bal nog maar net als eerste. Smishko is nu in balbezit. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Procyon - Meteor 2:0

66e minuut.
Inworp. Alibayiv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Shmakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Pukanich de bal. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev passt de bal zonder na te denken. Smishko is nu in balbezit. Smishko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostyanets` probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zuev met een sublieme pass. Sevasteev is nu in balbezit. Smishko rent richting de bal. Smishko draait met de bal, schiet en ... Sevasteev probeert de bal aan de voet te houden. Khatskevych bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Procyon 45%, Meteor 55%.
Procyon - Meteor 2:0