Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TroloTeam FC Volyn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Parshyn is nu in balbezit. Parshyn met een sublieme pass. Drabenyuk speelt de bal door. Vin`kovatov rent richting de bal. Vin`kovatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kovalevski rent richting de bal. Lyakhov is nu in balbezit. Bliznyuk begaat een overtreding. Bliznyuk krijgt een gele kaart. Lyakhov raakt geblesseerd tijdens het duel. Priyma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kovalevski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lyakhov is nu in balbezit. Susidko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lyakhov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Postranskiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kovalevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TroloTeam - FC Volyn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TroloTeam 50%, FC Volyn 50%.
TroloTeam - FC Volyn 0:1

58e minuut.
Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Susidko onderschept slim de pass. Lyakhov onderschept slim de pass. Lyakhov schiet op doel. Kurnevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Priyma met een sublieme pass. Drabenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabenyuk passt de bal met de wreef. Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zgura bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgura geeft een hoge lob. Vozniy geeft een hoge lob. Postranskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Postranskiy onderschept slim de pass. Postranskiy passt de bal in één keer door. Daar is Susidko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovalevski is nu in balbezit. Kovalevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TroloTeam 61%, FC Volyn 39%.
TroloTeam - FC Volyn 0:1