Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fanatukr.com фк днепр
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Gavrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrish probeert naar een medespeler te passen. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kutsy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pechenniy zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Muntyan de bal. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deresh de bal onder controle te krijgen. Shebek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pechenniy zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Doroshenko de bal. Deresh rent richting de bal. Deresh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatukr.com - фк днепр 1:0

14e minuut.
Antonyuk met een sublieme pass. Pechenniy rent richting de bal. Pechenniy speelt de bal door. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatukr.com - фк днепр 2:0

19e minuut.
Gavrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonyuk rent richting de bal. Gavrish verovert de bal door een tackle van achteren. Matviychuk is nu in balbezit. Matviychuk schiet op doel. Shebek bokst de bal weg.

31e minuut.
Matviychuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deresh de bal. Deresh met een sublieme pass. Kovpak is nu in balbezit. Kovpak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Oliynyk geeft een lange en hoge pass. Davydov rent richting de bal. Kovpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Muntyan verovert de bal door een tackle van achteren. Postranski rent richting de bal. Postranski passt de bal zonder na te denken. Kalinichenko rent richting de bal. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatukr.com - фк днепр 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fanatukr.com 52%, фк днепр 48%.
Fanatukr.com - фк днепр 2:1

56e minuut.
Kozyrskiy geeft een lange en hoge pass. Matviychuk kopt de bal weg. Surkis is nu in balbezit. Surkis schiet op doel. Shebek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatukr.com - фк днепр 3:1

57e minuut.
Postranski speelt de bal door. Klungelig pakt Kalinichenko de bal. Kalinichenko passt de bal met de wreef. Surkis is nu in balbezit. Surkis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kozyrskiy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lovig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Postranski is nu in balbezit. Postranski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalinichenko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gavrish probeert naar een medespeler te passen. Matviychuk rent richting de bal. Matviychuk met een sublieme pass. Surkis heeft problemen om de bal te vangen. Surkis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kovpak rent richting de bal. Muntyan verovert de bal door een tackle van achteren. Muntyan speelt de bal door. Kalinichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Davydov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lovig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Postranski is nu in balbezit. Postranski geeft een lange en hoge pass. Vergun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fanatukr.com 54%, фк днепр 46%.
Fanatukr.com - фк днепр 3:1