Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stara Shkola MaksisiTi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Oleynik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davydov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moroz is nu in balbezit. Moroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabkin is nu in balbezit. Karabkin met een sublieme pass. Bagirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagirov schiet op doel. Shalychev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tkachenko is nu in balbezit. Tkachenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorodchanin met de inworp. Moroz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Davydov met een sublieme pass. Lutsenko is nu in balbezit. Bagirov onderschept slim de pass. Bagirov schiet op doel. Shalychev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stara Shkola - MaksisiTi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stara Shkola 64%, MaksisiTi 36%.
FC Stara Shkola - MaksisiTi 0:1

73e minuut.
Halovsky geeft de bal voor. Inworp. Kulik met een snelle inworp. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Karabkin rent richting de bal. Karabkin geeft de bal voor. Snytko rent richting de bal. Moroz rent richting de bal. Moroz schiet op doel. Shalychev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Tkachenko met een sublieme pass. Kulik met een sublieme pass. Kolesnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski rent richting de bal. Samborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stara Shkola 55%, MaksisiTi 45%.
FC Stara Shkola - MaksisiTi 0:1