Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Динамо1927 FC Volyn
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Borisyuk probeert naar een medespeler te passen. Kolodin geeft een lange en hoge pass. Tshegel` is nu in balbezit. Tshegel` draait met de bal, schiet en ... Yashkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mezheiko met een sublieme pass. Grigorik heeft problemen om de bal te vangen. Grigorik met een sublieme pass. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Postranskiy rent richting de bal. Borisyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borisyuk passt de bal in één keer door. Kolodin rent richting de bal. Kolodin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Borisyuk rent richting de bal. Pinchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pinchuk speelt de bal door. Kovalevski is nu in balbezit. Kovalevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kolodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodin passt de bal in één keer door. Kolchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо1927 48%, FC Volyn 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Динамо1927 - FC Volyn 0:0

50e minuut.
Parshyn speelt de bal door. Borisyuk rent richting de bal. Postranskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Postranskiy krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Klungelig pakt Nitsetskiy de bal. Pinchuk is nu in balbezit. Nitsetskiy geeft een lange en hoge pass. Tshegel` is nu in balbezit. Tshegel` haalt uit met een fantastische trap. Yashkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik passt de bal met de wreef. Datsyshin is nu in balbezit. Tshegel` onderschept slim de pass. Tshegel` schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kovalevski is nu in balbezit. Borisyuk onderschept slim de pass. Lyakhov onderschept slim de pass. Kovalevski is nu in balbezit. Kovalevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо1927 46%, FC Volyn 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Динамо1927 - FC Volyn 0:0