Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TroloTeam FC ANDRIEVUCHI
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Klungelig pakt Tchisyuk de bal. Kirillov is nu in balbezit. Kirillov passt de bal in één keer door. Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pasulko met een harde bal richting middenveld. Biskup kopt de bal weg. Vozniy heeft problemen om de bal te vangen. Barannikov onderschept slim de pass. Barannikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TroloTeam - FC ANDRIEVUCHI 0:1

18e minuut.
Barannikov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chanov de bal. Kirillov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov schiet op doel. Maiboroda bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Vin`kovatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostyshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vin`kovatov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kuptsov rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostyshin met de inworp. Kohanovskiy is nu in balbezit. Kohanovskiy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kostyshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchisyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tchisyuk passt de bal in één keer door. Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov haalt uit met een fantastische trap. Maiboroda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TroloTeam - FC ANDRIEVUCHI 1:1

29e minuut.
Tchisyuk rent richting de bal. Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirillov onderschept slim de pass. Tchisyuk is nu in balbezit. Tchisyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bielik met een sublieme pass. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup passt de bal met de wreef. Barannikov rent richting de bal. Barannikov schiet op doel. Paal! Vozniy heeft problemen om de bal te vangen. Barannikov rent richting de bal. Barannikov draait met de bal, schiet en ... Kurnevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TroloTeam - FC ANDRIEVUCHI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TroloTeam 46%, FC ANDRIEVUCHI 54%.
TroloTeam - FC ANDRIEVUCHI 1:2

89e minuut.
Daar is Kuptsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biskup verovert de bal door een tackle van achteren. Biskup speelt de bal door. Barannikov is nu in balbezit. Barannikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TroloTeam 42%, FC ANDRIEVUCHI 58%.
TroloTeam - FC ANDRIEVUCHI 1:2