Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фк днепр FC Stara Shkola
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Daar is Postranski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchirka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Postranski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antonyuk met een snel genomen vrije trap. Daar is Lutsenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinichenko is nu in balbezit. Kalinichenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zolotnitskiy kopt de bal weg. Muntyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntyan speelt de bal door. Kalinichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinichenko draait met de bal, schiet en ... Shalychev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Muntyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntyan probeert naar een medespeler te passen. Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranski onderschept slim de pass. Postranski schiet op doel. Shalychev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
фк днепр - FC Stara Shkola 1:0

24e minuut.
Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranski verovert de bal door een tackle van achteren. Postranski passt de bal met de wreef. Oliynyk rent richting de bal. Oliynyk geeft de bal voor. Shalychev bokst de bal weg.

26e minuut.
Snytko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lovig met een snelle inworp. Postranski is nu in balbezit. Postranski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк днепр 17%, FC Stara Shkola 83%.
фк днепр - FC Stara Shkola 1:0

58e minuut.
Muntyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski is nu in balbezit. Muntyan onderschept slim de pass. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Postranski heeft problemen om de bal te vangen. Kuchirka rent richting de bal. Kalinichenko onderschept slim de pass. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Postranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranski passt de bal met de wreef. Kalinichenko is nu in balbezit. Kalinichenko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oleynik de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк днепр 33%, FC Stara Shkola 67%.
фк днепр - FC Stara Shkola 1:0