Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stara Shkola фк днепр
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Muntyan is nu in balbezit. Lisoviy is nu in balbezit. Muntyan maakt een afschuwelijke overtreding. Muntyan krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Muntyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisoviy is nu in balbezit. Muntyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muntyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

17e minuut.
Kuchirka is nu in balbezit. Postranski is nu in balbezit. Postranski passt de bal in één keer door. Kalinichenko is nu in balbezit. Kalinichenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Oleynik de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lovig zal de hoekschop nemen. Daar is Antonyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinichenko is nu in balbezit. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap. Shalychev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stara Shkola - фк днепр 0:1

20e minuut.
Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinichenko onderschept slim de pass. Kalinichenko passt de bal in één keer door. Postranski rent richting de bal. Postranski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Antonyuk is nu in balbezit. Antonyuk passt de bal met de wreef. Postranski probeert naar een medespeler te passen. Kalinichenko is nu in balbezit. Kalinichenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Antonyuk met een sublieme pass. Postranski is nu in balbezit. Tkachenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinichenko rent richting de bal. Kalinichenko schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lovig geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuchirka heeft problemen om de bal te vangen. Postranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Shalychev trapt de bal weg. Lovig rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchizhevskiy. Lovig raakt geblesseerd tijdens het duel. Pokora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kutsy trapt de bal weg. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka geeft een lange en hoge pass. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stara Shkola - фк днепр 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stara Shkola 51%, фк днепр 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stara Shkola - фк днепр 1:1

62e minuut.
Lisoviy onderschept slim de pass. Lisoviy passt de bal zonder na te denken. Samborski rent richting de bal. Samborski draait met de bal, schiet en ... Daar is Doroshenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shebek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kalinichenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Voskoboinik komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Postranski passt de bal met de wreef. Snytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snytko met een sublieme pass. Voskoboinik heeft problemen om de bal te vangen. Voskoboinik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stara Shkola 55%, фк днепр 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stara Shkola - фк днепр 1:1