Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volyn FC ANDRIEVUCHI
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


20e minuut.
Parshyn met een sublieme pass. Bendowskyi rent richting de bal. Bendowskyi passt de bal met de wreef. Barannikov is nu in balbezit. Barannikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volyn - FC ANDRIEVUCHI 0:1

27e minuut.
Postranskiy is nu in balbezit. Postranskiy met een sublieme pass. Pasulko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevski onderschept slim de pass. Kovalevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bendowskyi rent richting de bal. Bendowskyi met een sublieme pass. Barannikov rent richting de bal. Bendowskyi is nu in balbezit. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Chanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parshyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshyn passt de bal met de wreef. Kovalevski rent richting de bal. Kovalevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Lyakhov de bal. Gaman is nu in balbezit. Lyakhov onderschept slim de pass. Kovalevski is nu in balbezit. Kovalevski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pisniy is nu in balbezit. Lyakhov rent richting de bal. Met opzet legt Pisniy zijn tegenspeler op de grond. Pisniy krijgt een gele kaart. Lyakhov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Postranskiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kovalevski rent richting de bal. Kovalevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Volyn - FC ANDRIEVUCHI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn 43%, FC ANDRIEVUCHI 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Volyn - FC ANDRIEVUCHI 1:1

48e minuut.
Priyma speelt de bal door. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov speelt de bal door. Kovalevski rent richting de bal. Kovalevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Priyma rent richting de bal. Chanov rent richting de bal. Chanov met een sublieme pass. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendowskyi passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pinchuk geeft de bal voor. Zhenyuh rent richting de bal. Kohanovskiy begaat een overtreding. Kohanovskiy krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Klungelig pakt Tcherednik de bal. Kovalevski is nu in balbezit. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volyn - FC ANDRIEVUCHI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn 60%, FC ANDRIEVUCHI 40%.
FC Volyn - FC ANDRIEVUCHI 2:1