Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Динамо1927 фк днепр
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


36e minuut.
Daar is Oleynik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolodin geeft een lange en hoge pass. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` schiet op doel. Na een snelle pass probeert Doroshenko de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Muntyan is nu in balbezit. Muntyan passt de bal zonder na te denken. Kalinichenko met een sublieme pass. Postranski is nu in balbezit. Postranski haalt uit met een fantastische trap. Cheberyachko bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lovig neemt de hoekschop. Kalinichenko rent richting de bal. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap. Cheberyachko bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Kolchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` rent richting de bal. Kolchin rent richting de bal. Tshegel` is nu in balbezit. Tshegel` schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо1927 52%, фк днепр 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Динамо1927 - фк днепр 0:0

48e minuut.
Oleynik is nu in balbezit. Tshegel` onderschept slim de pass. Tshegel` speelt de bal door. Kolchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolchin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigorik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kutsy heeft problemen om de bal te vangen. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо1927 - фк днепр 1:0

61e minuut.
Borisyuk is nu in balbezit. Muntyan begaat een overtreding. Borisyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Oleinik met een snel genomen vrije trap. Grigorik heeft problemen om de bal te vangen. Grigorik geeft een hoge lob. Borisyuk kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Muntyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntyan probeert naar een medespeler te passen. Kalinichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinichenko schiet op doel. Cheberyachko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Динамо1927 - фк днепр 1:1

73e minuut.
Oleinik is nu in balbezit. Muntyan rent richting de bal. Oleinik begaat een overtreding. Oleinik krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Postranski rent richting de bal. Borisyuk onderschept slim de pass. Borisyuk geeft de bal voor. Tshegel` is nu in balbezit. Tshegel` haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо1927 49%, фк днепр 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Динамо1927 - фк днепр 1:1