Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volyn FC Stara Shkola
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Pinchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinchuk passt de bal in één keer door. Kovalevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Postranskiy kopt de bal weg. Snytko rent richting de bal. Kovalevski begaat een overtreding. Kovalevski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zolotnitskiy de bal. Lyakhov onderschept slim de pass. Lyakhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn 43%, FC Stara Shkola 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Volyn - FC Stara Shkola 0:0

49e minuut.
Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski is nu in balbezit. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volyn - FC Stara Shkola 0:1

50e minuut.
Postranskiy rent richting de bal. Postranskiy geeft de bal voor. Oleynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevski onderschept slim de pass. Kovalevski haalt uit met een fantastische trap. Shalychev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Priyma geeft een lange en hoge pass. Pinchuk kopt de bal weg. Kovalevski rent richting de bal. Kovalevski haalt uit met een fantastische trap. Shalychev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Oleynik geeft een lange en hoge pass. Postranskiy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuchirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Volyn - FC Stara Shkola 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn 35%, FC Stara Shkola 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Volyn - FC Stara Shkola 1:1