Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fanatukr.com TroloTeam
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Shukhovtsev rent richting de bal. Deresh onderschept slim de pass. Deresh geeft een lange en hoge pass. Daar is Sergienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatukr.com - TroloTeam 1:0

6e minuut.
Bliznyuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pechenniy geeft een lange en hoge pass. Husin kan de bal niet met de borst controleren. Semochko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatukr.com - TroloTeam 2:0

11e minuut.
Gavrish rent richting de bal. Vin`kovatov is nu in balbezit. Kruzhilin probeert naar een medespeler te passen. Tchisyuk is nu in balbezit. Tchisyuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Shukhovtsev speelt de bal door. Bielik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozyrskiy. Kozyrskiy krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Susidko passt de bal in één keer door. Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov passt de bal in één keer door. Tchisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchisyuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatukr.com - TroloTeam 2:1

22e minuut.
Deresh geeft een lange en hoge pass. Vozniy rent richting de bal. Sergienko onderschept slim de pass. Sergienko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Semochko speelt de bal door. Pechenniy kopt de bal weg. Klungelig pakt Vozniy de bal. Sergienko rent richting de bal. Sergienko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kovpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovpak passt de bal in één keer door. Matviychuk is nu in balbezit. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Susidko rent richting de bal. Susidko probeert naar een medespeler te passen. Kozyrskiy met een sublieme pass. Daar is Vin`kovatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vin`kovatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fanatukr.com 43%, TroloTeam 57%.
Fanatukr.com - TroloTeam 2:1

50e minuut.
Kozyrskiy geeft de bal voor. Bliznyuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matviychuk. Bliznyuk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bliznyuk kan niet meer verder spelen. Vasilitchuk komt het veld opgelopen. Kuptsov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vin`kovatov is nu in balbezit. Vin`kovatov draait met de bal, schiet en ... Vergun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gavrish passt de bal zonder na te denken. Matviychuk rent richting de bal. Sergienko rent richting de bal. Matviychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviychuk haalt uit met een fantastische trap. Semochko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Susidko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drabenyuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fanatukr.com 46%, TroloTeam 54%.
Fanatukr.com - TroloTeam 2:1