Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Динамо1927 Fanatukr.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Borisyuk rent richting de bal. Kovpak verovert de bal door een tackle van achteren. Kovpak met een sublieme pass. Matviychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviychuk schiet op doel. De bal raakt de paal. Cheberyachko bokst de bal weg.

6e minuut.
Grigorik passt de bal in één keer door. Tshegel` is nu in balbezit. Gavrish rent richting de bal. Tshegel` onderschept slim de pass. Tshegel` draait met de bal, schiet en ... Vergun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` haalt uit met een fantastische trap. Vergun bokst de bal weg.

12e minuut.
Gavrish heeft problemen om de bal te vangen. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolchin is nu in balbezit. Tshegel` is nu in balbezit. Tshegel` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо1927 - Fanatukr.com 1:0

23e minuut.
Vergun trapt de bal weg van het doel. Oleinik kopt de bal weg. Davydov controleert de bal met de borst. Tshegel` rent richting de bal. Tshegel` haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо1927 - Fanatukr.com 2:0

32e minuut.
Ivaschenko rent richting de bal. Grigorik probeert naar een medespeler te passen. Skibenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` onderschept slim de pass. Tshegel` draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо1927 - Fanatukr.com 3:0

41e minuut.
Kozyrskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolchin onderschept slim de pass. Kolchin met een sublieme pass. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо1927 - Fanatukr.com 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо1927 36%, Fanatukr.com 64%.
Динамо1927 - Fanatukr.com 4:0

71e minuut.
Deresh speelt de bal door. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gavrish krijgt een gele kaart. Oleinik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oleinik kan niet meer verder spelen. Gritsyna komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kolchin kopt de bal weg. Ivaschenko is nu in balbezit. Met opzet legt Grigorik zijn tegenspeler op de grond. Grigorik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо1927 58%, Fanatukr.com 42%.
Динамо1927 - Fanatukr.com 4:0