Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фк днепр TroloTeam
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Odintsov is nu in balbezit. Antonyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonyuk passt de bal met de wreef. Vozniy geeft een lange en hoge pass. Vin`kovatov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Shebek trapt de bal weg. Postranski kopt de bal weg. Daar is Vozniy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinichenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
фк днепр - TroloTeam 1:0

9e minuut.
Tchernets` heeft problemen om de bal te vangen. Oleynik is nu in balbezit. Oleynik geeft de bal voor. Kalinichenko probeert de bal met de borst te controleren. Kalinichenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pokora rent richting de bal. Pokora speelt de bal door. Kutsy rent richting de bal. Vin`kovatov verovert de bal door een tackle van achteren. Vin`kovatov draait met de bal, schiet en ... Shebek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kruzhilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruzhilin geeft een hoge lob. Antonyuk heeft problemen om de bal te vangen. Odintsov is nu in balbezit. Odintsov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Odintsov passt de bal zonder na te denken. Vin`kovatov is nu in balbezit. Pokora rent richting de bal. Vin`kovatov rent richting de bal. Vin`kovatov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
фк днепр - TroloTeam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк днепр 43%, TroloTeam 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
фк днепр - TroloTeam 1:1

60e minuut.
Doeltrap. Kutsy trapt de bal weg. Drabenyuk kopt de bal weg. Odintsov is nu in balbezit. Odintsov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Antonyuk kopt de bal weg. Postranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranski passt de bal met de wreef. Daar is Kalinichenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap. Kurnevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Doroshenko met een harde bal richting middenveld. Susidko kopt de bal weg. Kutsy heeft problemen om de bal te vangen. Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Muntyan geeft een hoge lob. Postranski met een sublieme pass. Kalinichenko is nu in balbezit. Kalinichenko schiet op doel. Kurnevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк днепр 36%, TroloTeam 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
фк днепр - TroloTeam 1:1