Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Black Flips Metalfans LM
sss Tactiek 433
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Legers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pērsis onderschept slim de pass. Censaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pērsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pērsis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bīriņš trapt de bal weg. Klungelig pakt Ķesteris de bal. Ķesteris passt de bal met de wreef. Enītis is nu in balbezit. Enītis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cimurs geeft een lange en hoge pass. Pērsis rent richting de bal. Legers is nu in balbezit. Pērsis onderschept slim de pass. Pērsis schiet op doel. Dzīrotājs bokst de bal weg.

14e minuut.
Cildonis rent richting de bal. Tērvetnieks is nu in balbezit. Tērvetnieks probeert naar een medespeler te passen. Zūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zūris draait met de bal, schiet en ... Sirdsvaldis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ķesteris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Yakupoğlu de bal. Yakupoğlu probeert naar een medespeler te passen. Enītis rent richting de bal. Enītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vējkrīģers is nu in balbezit. Censaitis onderschept slim de pass. Censaitis met een sublieme pass. Pērsis rent richting de bal. Pērsis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - Metalfans LM 1:0

25e minuut.
Lidonis verovert de bal door een tackle van achteren. Ķesteris speelt de bal door. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - Metalfans LM 2:0

27e minuut.
Skūtais onderschept slim de pass. Skūtais geeft een lange en hoge pass. Vējkrīģers heeft problemen om de bal te vangen. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis draait met de bal, schiet en ... Dzīrotājs bokst de bal weg.

35e minuut.
Jumburgs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakupoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skūtais probeert de bal met de borst te controleren. Skūtais geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cildonis heeft problemen om de bal te vangen. Endelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Endelis probeert naar een medespeler te passen. Tērvetnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tērvetnieks draait met de bal, schiet en ... Sirdsvaldis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jumburgs geeft de bal voor. Tērvetnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Skūtais schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skūtais krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Flips 33%, Metalfans LM 67%.
FC Black Flips - Metalfans LM 2:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Censaitis de bal onder controle te krijgen. Samburs probeert naar een medespeler te passen. Censaitis probeert naar een medespeler te passen. Pērsis rent richting de bal. Pērsis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Samburs met een snelle inworp. Ķesteris rent richting de bal. Ķesteris probeert naar een medespeler te passen. Enītis is nu in balbezit. Enītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - Metalfans LM 3:0

53e minuut.
Viltvārdis rent richting de bal. Samburs verovert de bal door een tackle van achteren. Samburs speelt de bal door. Enītis is nu in balbezit. Enītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Legers met een sublieme pass. Klungelig pakt Ķesteris de bal. Ķesteris met een sublieme pass. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jumburgs is nu in balbezit. Jumburgs geeft een hoge lob. Inworp. Yakupoğlu met een snelle inworp. Skūtais geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dzīrotājs trapt de bal weg van het doel. Skūtais heeft problemen om de bal te vangen. Skūtais probeert naar een medespeler te passen. Enītis heeft problemen om de bal te vangen. Enītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - Metalfans LM 4:0

85e minuut.
Daar is Jumburgs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakupoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakupoğlu passt de bal met de wreef. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Flips 38%, Metalfans LM 62%.
FC Black Flips - Metalfans LM 4:0