Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Black Flips ASK-Songhua
sss Tactiek defend
33% Balbezit 67%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Pērsis passt de bal zonder na te denken. Gałan rent richting de bal. Gałan passt de bal met de wreef. Erg is nu in balbezit. Erg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barbulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:1

4e minuut.
Samedov geeft een lange en hoge pass. Barbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbulov passt de bal in één keer door. Erg rent richting de bal. Erg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan passt de bal in één keer door. Erg is nu in balbezit. Erg haalt uit met een fantastische trap. Sirdsvaldis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:2

8e minuut.
Erg is nu in balbezit. Skūtais probeert naar een medespeler te passen. Bergmanis is nu in balbezit. Samedov is nu in balbezit. Samedov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Noodapera passt de bal in één keer door. Daar is Erg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erg passt de bal met de wreef. Barbulov rent richting de bal. Barbulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:3

14e minuut.
Ķesteris probeert naar een medespeler te passen. Harasiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Lidonis de bal. Barbulov is nu in balbezit. Barbulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:4

18e minuut.
Samedov rent richting de bal. Samedov passt de bal in één keer door. Erg rent richting de bal. Erg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:5

20e minuut.
Noodapera heeft problemen om de bal te vangen. Yakupoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbulov onderschept slim de pass. Barbulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:6

23e minuut.
Ķesteris is nu in balbezit. Gałan verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan passt de bal zonder na te denken. Barbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbulov schiet op doel. Sirdsvaldis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Noodapera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yakupoğlu is nu in balbezit. Noodapera verovert de bal door een tackle van achteren. Noodapera geeft de bal voor. Erg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Barbulov onderschept slim de pass. Noodapera is nu in balbezit. Noodapera probeert naar een medespeler te passen. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. Sirdsvaldis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:7

30e minuut.
Klungelig pakt Barbulov de bal. Noodapera rent richting de bal. Barbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbulov haalt uit met een fantastische trap. Sirdsvaldis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:8

36e minuut.
Barbulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbulov passt de bal in één keer door. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:9

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samardžija komt het veld opgelopen. Xuân Trung komt het veld opgelopen. Goldšteinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Flips 68%, ASK-Songhua 32%.
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:9

47e minuut.
Lidonis heeft problemen om de bal te vangen. Barbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Barbulov de bal. Barbulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:10

50e minuut.
Erg heeft problemen om de bal te vangen. Gałan is nu in balbezit. Gałan passt de bal met de wreef. Barbulov is nu in balbezit. Barbulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:11

55e minuut.
Noodapera met de inworp. Ķesteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbulov onderschept slim de pass. Barbulov kan de bal niet met de borst controleren. Barbulov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:12

57e minuut.
Gałan passt de bal met de wreef. Erg rent richting de bal. Erg speelt de bal door. Barbulov is nu in balbezit. Barbulov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Samardžija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samardžija probeert naar een medespeler te passen. Erg rent richting de bal. Erg haalt uit met een fantastische trap. Sirdsvaldis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:13

60e minuut.
Barbulov passt de bal in één keer door. Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan passt de bal met de wreef. Erg is nu in balbezit. Erg draait met de bal, schiet en ... Sirdsvaldis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbulov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:14

62e minuut.
Noodapera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Samardžija de bal. Noodapera geeft de bal voor. Erg is nu in balbezit. Erg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Noodapera speelt de bal door. Cimurs is nu in balbezit. Barbulov verovert de bal door een tackle van achteren. Barbulov schiet op doel. Sirdsvaldis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Amaya Carazo geeft de bal voor. Lidonis heeft problemen om de bal te vangen. Barbulov rent richting de bal. Barbulov draait met de bal, schiet en ... Sirdsvaldis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:15

73e minuut.
Samedov met een sublieme pass. Lidonis is nu in balbezit. Barbulov verovert de bal door een tackle van achteren. Erg is nu in balbezit. Erg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Samedov rent richting de bal. Samedov geeft een hoge lob. Barbulov is nu in balbezit. Barbulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:16

79e minuut.
Gałan passt de bal met de wreef. Erg is nu in balbezit. Erg passt de bal zonder na te denken. Barbulov rent richting de bal. Barbulov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gałan passt de bal met de wreef. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera probeert naar een medespeler te passen. Erg rent richting de bal. Erg schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:17

82e minuut.
Gałan passt de bal in één keer door. Samedov is nu in balbezit. Samedov probeert naar een medespeler te passen. Erg rent richting de bal. Erg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gałan geeft een hoge lob. Noodapera rent richting de bal. Noodapera speelt de bal door. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Noodapera kopt de bal weg. Ķesteris heeft problemen om de bal te vangen. Barbulov probeert naar een medespeler te passen. Erg heeft problemen om de bal te vangen. Erg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Flips 89%, ASK-Songhua 11%.
FC Black Flips - ASK-Songhua 0:17