Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASK-Songhua FC Black Flips
defend Tactiek sss
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 22.9
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Harasiński heeft problemen om de bal te vangen. Harasiński met een sublieme pass. Noodapera geeft een lange en hoge pass. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Sirdsvaldis bokst de bal weg.

4e minuut.
Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera passt de bal met de wreef. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. Sirdsvaldis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 1:0

7e minuut.
Posesos verovert de bal door een tackle van achteren. Posesos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lidonis de bal. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sirdsvaldis trapt de bal weg. Harasiński kopt de bal weg. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 2:0

10e minuut.
Censaitis is nu in balbezit. Noodapera verovert de bal door een tackle van achteren. Noodapera probeert naar een medespeler te passen. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg schiet op doel. Sirdsvaldis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toujani is nu in balbezit. Toujani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 3:0

13e minuut.
Veckalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg verovert de bal door een tackle van achteren. Erg probeert naar een medespeler te passen. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 4:0

14e minuut.
Posesos bereikt de bal nog maar net als eerste. Posesos speelt de bal door. Bergmanis rent richting de bal. Erg rent richting de bal. Erg haalt uit met een fantastische trap. Sirdsvaldis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Sirdsvaldis speelt de bal door. Klungelig pakt Enītis de bal. Kozlov is nu in balbezit. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bergmanis geeft een lange en hoge pass. Kozlov rent richting de bal. Kozlov probeert naar een medespeler te passen. Toujani rent richting de bal. Toujani schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Barbulov heeft problemen om de bal te vangen. Barbulov geeft een lange en hoge pass. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Sirdsvaldis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 5:0

23e minuut.
Noodapera verovert de bal door een tackle van achteren. Noodapera probeert naar een medespeler te passen. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 6:0

25e minuut.
Samburs rent richting de bal. Harasiński onderschept slim de pass. Harasiński passt de bal zonder na te denken. Erg is nu in balbezit. Erg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sirdsvaldis trapt de bal weg. Toujani kopt de bal weg. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 7:0

30e minuut.
Doeltrap. Bergmanis trapt de bal weg van het doel. Noodapera kopt de bal weg. Erg is nu in balbezit. Erg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Toujani kopt de bal weg. Kozlov rent richting de bal. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 8:0

38e minuut.
Lidonis geeft een hoge lob. Daukāns kopt de bal weg. Noodapera is nu in balbezit. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Harasiński met de inworp. Posesos geeft de bal voor. Toujani krijgt zijn hoofd ertegen. Sirdsvaldis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 9:0

45e minuut.
Doeltrap. Viik komt het veld opgelopen. Tombs komt het veld opgelopen. Trujillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 22%, FC Black Flips 78%.
ASK-Songhua - FC Black Flips 9:0

47e minuut.
Sirdsvaldis speelt de bal door. Harasiński probeert de bal met de borst te controleren. Harasiński passt de bal in één keer door. Tombs is nu in balbezit. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 10:0

49e minuut.
Pērsis is nu in balbezit. Pērsis met een sublieme pass. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs onderschept slim de pass. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Harasiński met de inworp. Noodapera speelt de bal door. Tombs rent richting de bal. Tombs schiet op doel. Sirdsvaldis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 11:0

53e minuut.
Samburs rent richting de bal. Harasiński onderschept slim de pass. Harasiński geeft een lange en hoge pass. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kozlov geeft een lange en hoge pass. Viik kopt de bal weg. Klungelig pakt Skūtais de bal. Noodapera rent richting de bal. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Samburs is nu in balbezit. Barbulov verovert de bal door een tackle van achteren. Harasiński met een sublieme pass. Viik rent richting de bal. Viik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Barbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbulov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Samburs de bal onder controle te krijgen. Viik is nu in balbezit. Viik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Sirdsvaldis met een harde bal richting middenveld. Kozlov kopt de bal weg. Tombs is nu in balbezit. Tombs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trujillo kopt de bal weg. Tombs heeft problemen om de bal te vangen. Veckalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sirdsvaldis trapt de bal weg. Viik kopt de bal weg. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tombs de bal. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Sirdsvaldis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Black Flips 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 16%, FC Black Flips 84%.
ASK-Songhua - FC Black Flips 12:0