Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marles mcsk
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Vērsītis met een snelle inworp. Klaubergs is nu in balbezit. Klaubergs draait met de bal, schiet en ... Rasmanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skalbis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marles - mcsk 1:0

10e minuut.
Daar is Anmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stopiņš rent richting de bal. Anmanis begaat een overtreding. Anmanis krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klaubergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubergs geeft een hoge lob. Daar is Mārciņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisovskis rent richting de bal. Lisovskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Polis onderschept slim de pass. Polis met een sublieme pass. Bergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jūklis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vikings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings geeft een lange en hoge pass. Klaubergs kopt de bal weg. Lisovskis is nu in balbezit. Lisovskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rasmanis heeft problemen om de bal te vangen. Lisovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mārciņš krijgt een gele kaart. Lisovskis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulbergs met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Anmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Anmanis met een sublieme pass. Bergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marles - mcsk 1:1

45e minuut.
Jūklis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mārciņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zvirgzdiņš is nu in balbezit. Zvirgzdiņš geeft een hoge lob. Melderis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marles 42%, mcsk 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marles - mcsk 1:1

55e minuut.
Ulbergs is nu in balbezit. Ulbergs passt de bal zonder na te denken. Anmanis probeert de bal aan de voet te houden. Lisovskis is nu in balbezit. Lisovskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marles - mcsk 2:1

57e minuut.
Daar is Ulbergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergs rent richting de bal. Ulbergs is nu in balbezit. Polis bereikt de bal nog maar net als eerste. Polis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marles - mcsk 2:2

75e minuut.
Rasmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmanis geeft de bal voor. Polis heeft problemen om de bal te vangen. Polis draait met de bal, schiet en ... Melderis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marles - mcsk 2:3

79e minuut.
Daar is Lauzējs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vērsītis is nu in balbezit. Vērsītis passt de bal met de wreef. Klaubergs rent richting de bal. Klaubergs geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cipruss geeft een lange en hoge pass. Zvirgzdiņš kopt de bal weg. Ulbergs speelt de bal door. Klaubergs rent richting de bal. Klaubergs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Polis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergs rent richting de bal. Beks rent richting de bal. Bergs onderschept slim de pass. Bergs haalt uit met een fantastische trap. Paal! Melderis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Jūklis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marles 52%, mcsk 48%.
marles - mcsk 2:3