Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Letonika mcsk
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Zunda geeft de bal voor. Saulietis speelt de bal door. Klungelig pakt Viesulis de bal. Bergs rent richting de bal. Bergs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Plicis rent richting de bal. Plicis geeft een hoge lob. Inworp. Riekstrozis met een snelle inworp. Gauja geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lomiks rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - mcsk 1:0

11e minuut.
Mellups is nu in balbezit. Polis onderschept slim de pass. Polis speelt de bal door. Bergs is nu in balbezit. Bergs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Modriņš rent richting de bal. Plicis rent richting de bal. Modriņš met een sublieme pass. Bergs heeft problemen om de bal te vangen. Bergs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Modriņš kopt de bal weg. Bergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vēzis onderschept slim de pass. Vēzis geeft de bal voor. Anmanis kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Riekstrozis rent richting de bal. Riekstrozis geeft een lange en hoge pass. Plicis heeft problemen om de bal te vangen. Lomiks onderschept slim de pass. Lomiks haalt uit met een fantastische trap. Skalbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Anmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anmanis geeft een hoge lob. Viesulis rent richting de bal. Bergs verovert de bal door een tackle van achteren. Bergs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Viesulis geeft een hoge lob. Anmanis speelt de bal door. Polis heeft problemen om de bal te vangen. Bergs is nu in balbezit. Bergs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Letonika 48%, mcsk 52%.
FC Letonika - mcsk 1:0

58e minuut.
Daar is Gauja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anmanis rent richting de bal. Anmanis passt de bal zonder na te denken. Polis bereikt de bal nog maar net als eerste. Polis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Skalbis met een harde bal richting middenveld. Polis kopt de bal weg. Klungelig pakt Saulietis de bal. Bergs is nu in balbezit. Bergs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Letonika 62%, mcsk 38%.
FC Letonika - mcsk 1:0