Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Letonika ASK-Songhua
Normal Tactiek defend
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 45.4
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Viehweg heeft problemen om de bal te vangen. Viesulis rent richting de bal. Amaya Carazo rent richting de bal. Amaya Carazo geeft de bal voor. Barbars krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Pāvulāns trapt de bal weg. Lorupe speelt de bal door. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:1

8e minuut.
Viehweg met een sublieme pass. Barbars bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbars passt de bal in één keer door. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg schiet op doel. Pāvulāns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Amaya Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya Carazo passt de bal in één keer door. Samardžija probeert naar een medespeler te passen. Barbars rent richting de bal. Barbars schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barbars rent richting de bal. Barbars passt de bal zonder na te denken. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. Pāvulāns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:2

15e minuut.
Lomiks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cēzars komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Riekstrozis rent richting de bal. Amaya Carazo verovert de bal door een tackle van achteren. Amaya Carazo geeft een hoge lob. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Viehweg rent richting de bal. Viehweg passt de bal zonder na te denken. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. Pāvulāns probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:3

21e minuut.
Vēzis geeft een hoge lob. Inworp. Viehweg met een snelle inworp. Erg rent richting de bal. Erg draait met de bal, schiet en ... Pāvulāns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Riekstrozis kopt de bal weg. Samardžija rent richting de bal. Samardžija speelt de bal door. Daar is Erg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erg schiet op doel. Pāvulāns bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:4

26e minuut.
Erg rent richting de bal. Viesulis begaat een overtreding. Erg raakt geblesseerd tijdens het duel. Samardžija zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barbars springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barbars is nu in balbezit. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe passt de bal met de wreef. Erg rent richting de bal. Erg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mellups raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jūnijs komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Lorupe met een sublieme pass. Klungelig pakt Erg de bal. Lorupe rent richting de bal. Lorupe geeft een lange en hoge pass. Barbars springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:5

33e minuut.
Subocz verovert de bal door een tackle van achteren. Subocz geeft de bal voor. Klungelig pakt Basiņš de bal. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:6

36e minuut.
Posesos kopt de bal weg. Barbars is nu in balbezit. Barbars passt de bal zonder na te denken. Erg is nu in balbezit. Erg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Erg verovert de bal door een tackle van achteren. Erg geeft een hoge lob. Posesos kopt de bal weg. Barbars is nu in balbezit. Barbars haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vēzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:7

40e minuut.
Lorupe passt de bal met de wreef. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg passt de bal zonder na te denken. Barbars rent richting de bal. Barbars schiet op doel. De bal raakt de paal. Pāvulāns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Samardžija met een sublieme pass. Lorupe heeft problemen om de bal te vangen. Lorupe probeert naar een medespeler te passen. Erg is nu in balbezit. Erg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft een hoge lob. Erg is nu in balbezit. Erg draait met de bal, schiet en ... Pāvulāns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:8

43e minuut.
Cēzars speelt de bal door. Daar is Gauja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:9

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harasiński komt het veld opgelopen. Toujani komt het veld opgelopen. Goldšteinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Letonika 86%, ASK-Songhua 14%.
FC Letonika - ASK-Songhua 0:9

46e minuut.
Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg verovert de bal door een tackle van achteren. Lorupe heeft problemen om de bal te vangen. Erg rent richting de bal. Erg haalt uit met een fantastische trap. Pāvulāns bokst de bal weg. Toujani is nu in balbezit. Toujani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:10

49e minuut.
Samardžija is nu in balbezit. Samardžija passt de bal zonder na te denken. Lorupe met een sublieme pass. Vēzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vēzis trapt de bal weg van het doel. Lorupe kopt de bal weg. Basiņš rent richting de bal. Erg verovert de bal door een tackle van achteren. Erg haalt uit met een fantastische trap. Pāvulāns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:11

55e minuut.
Lorupe is nu in balbezit. Lorupe passt de bal in één keer door. Viehweg speelt de bal door. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Harasiński geeft een hoge lob. Viehweg kopt de bal weg. Daar is Samardžija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samardžija met een sublieme pass. Harasiński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pāvulāns probeert wanhopig de bal te grijpen. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:12

61e minuut.
Harasiński speelt de bal door. Erg is nu in balbezit. Erg met een sublieme pass. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Samardžija kopt de bal weg. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani passt de bal zonder na te denken. Erg is nu in balbezit. Erg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saulietis heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harasiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pāvulāns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Doeltrap. Pāvulāns trapt de bal weg. Erg kopt de bal weg. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Subocz onderschept slim de pass. Goldšteinas geeft de bal voor. Harasiński met een sublieme pass. Erg heeft problemen om de bal te vangen. Erg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:13

70e minuut.
Pāvulāns met een sublieme pass. Harasiński kan de bal niet met de borst controleren. Harasiński speelt de bal door. Erg rent richting de bal. Erg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:14

71e minuut.
Cēzars bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani onderschept slim de pass. Toujani probeert naar een medespeler te passen. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:15

73e minuut.
Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jūnijs de bal. Erg rent richting de bal. Erg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Saulietis rent richting de bal. Toujani rent richting de bal. Toujani heeft problemen om de bal te vangen. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Pāvulāns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - ASK-Songhua 0:16

80e minuut.
Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński geeft een hoge lob. Lorupe speelt de bal door. Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Samardžija kopt de bal weg. Toujani rent richting de bal. Erg is nu in balbezit. Toujani rent richting de bal. Toujani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Vēzis trapt de bal weg van het doel. Viehweg kopt de bal weg. Erg heeft problemen om de bal te vangen. Erg haalt uit met een fantastische trap. Pāvulāns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Erg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg geeft een lange en hoge pass. Pelēkzirnis heeft problemen om de bal te vangen. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Letonika 83%, ASK-Songhua 17%.
FC Letonika - ASK-Songhua 0:16