Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC X6M FC Letonika
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kulišs probeert naar een medespeler te passen. Pelēkzirnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelēkzirnis geeft een lange en hoge pass. Gauja bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Īgņa rent richting de bal. Basiņš onderschept slim de pass. Īgņa verovert de bal door een tackle van achteren. Īgņa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cēzars raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svarāns komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Jūnijs met een sublieme pass. Gauja rent richting de bal. Jūnijs rent richting de bal. Īgņa onderschept slim de pass. Īgņa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gauja speelt de bal door. Svarāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilcāns begaat een overtreding. Svarāns raakt geblesseerd tijdens het duel. Gauja wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jūnijs rent richting de bal. Kulišs onderschept slim de pass. Īgņa probeert naar een medespeler te passen. Roze is nu in balbezit. Roze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC X6M 56%, FC Letonika 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC X6M - FC Letonika 0:0

49e minuut.
Gauja speelt de bal door. Svarāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilcāns rent richting de bal. Svarāns verovert de bal door een tackle van achteren. Svarāns haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Basiņš is nu in balbezit. Pāvulāns verovert de bal door een tackle van achteren. Pāvulāns speelt de bal door. Roze is nu in balbezit. Roze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC X6M 52%, FC Letonika 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC X6M - FC Letonika 0:0