Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mcsk FC Black Flips
Normal Tactiek sss
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Skūtais speelt de bal door. Polis is nu in balbezit. Polis passt de bal met de wreef. Bergs rent richting de bal. Bergs schiet op doel. Sirdsvaldis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zvirgzdiņš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Samburs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stilbiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilbiņš draait met de bal, schiet en ... Sirdsvaldis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lidonis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - FC Black Flips 1:0

13e minuut.
Enītis rent richting de bal. Enītis passt de bal in één keer door. Pērsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pērsis haalt uit met een fantastische trap. Skalbis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Polis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķesteris onderschept slim de pass. Ķesteris passt de bal in één keer door. Enītis rent richting de bal. Enītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Samburs probeert naar een medespeler te passen. Modriņš is nu in balbezit. Modriņš passt de bal zonder na te denken. Bergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pērsis schiet op doel. Rasmanis kopt de bal weg. Anmanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enītis rent richting de bal. Enītis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ķesteris passt de bal zonder na te denken. Anmanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mārciņš is nu in balbezit. Enītis verovert de bal door een tackle van achteren. Enītis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcsk 55%, FC Black Flips 45%.
mcsk - FC Black Flips 1:0

46e minuut.
Bergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburs is nu in balbezit. Polis verovert de bal door een tackle van achteren. Polis haalt uit met een fantastische trap. Lidonis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Samburs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samburs geeft de bal voor. Mārciņš heeft problemen om de bal te vangen. Enītis rent richting de bal. Enītis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Censaitis rent richting de bal. Censaitis passt de bal zonder na te denken. Rasmanis rent richting de bal. Enītis verovert de bal door een tackle van achteren. Enītis schiet op doel. Skalbis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skalbis probeert naar een medespeler te passen. Polis kopt de bal weg. Bergs rent richting de bal. Bergs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - FC Black Flips 2:0

67e minuut.
Bergs schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Sirdsvaldis met een harde bal richting middenveld. Yakupoğlu rent richting de bal. Yakupoğlu geeft een hoge lob. Skalbis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimurs geeft de bal voor. Mārciņš probeert de bal met de borst te controleren. Enītis rent richting de bal. Enītis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Skūtais is nu in balbezit. Skūtais passt de bal zonder na te denken. Samburs met een sublieme pass. Enītis rent richting de bal. Enītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcsk 47%, FC Black Flips 53%.
mcsk - FC Black Flips 2:0