Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Letonika FC Black Flips
Normal Tactiek sss
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 24.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Basiņš geeft de bal voor. Pērsis rent richting de bal. Jūnijs begaat een overtreding. Pērsis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pērsis kan niet meer verder spelen. Lecis komt het veld opgelopen. Skūtais komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Enītis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gauja kopt de bal weg. Skūtais probeert naar een medespeler te passen. Samburs heeft problemen om de bal te vangen. Samburs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gauja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svarāns komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Skūtais met de inworp. Samburs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viesulis de bal. Enītis is nu in balbezit. Enītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - FC Black Flips 0:1

29e minuut.
Pelēkzirnis speelt de bal door. Saulietis rent richting de bal. Censaitis probeert naar een medespeler te passen. Lecis is nu in balbezit. Lecis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Basiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svarāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Svarāns passt de bal in één keer door. Lomiks is nu in balbezit. Lomiks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Yakupoğlu probeert naar een medespeler te passen. Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimurs passt de bal in één keer door. Lomiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomiks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yakupoğlu is nu in balbezit. Yakupoğlu passt de bal zonder na te denken. Viesulis is nu in balbezit. Enītis verovert de bal door een tackle van achteren. Enītis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Letonika - FC Black Flips 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Letonika 58%, FC Black Flips 42%.
FC Letonika - FC Black Flips 0:2

50e minuut.
Daar is Samburs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samburs passt de bal zonder na te denken. Ķesteris met een sublieme pass. Enītis is nu in balbezit. Enītis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Letonika 51%, FC Black Flips 49%.
FC Letonika - FC Black Flips 0:2