Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Black Flips FC Letonika
sss Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Doeltrap. Sirdsvaldis met een harde bal richting middenveld. Basiņš kopt de bal weg. Gauja is nu in balbezit. Gauja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - FC Letonika 0:1

4e minuut.
Lomiks rent richting de bal. Lomiks haalt uit met een fantastische trap. Lidonis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gauja is nu in balbezit. Gauja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mellups rent richting de bal. Censaitis onderschept slim de pass. Censaitis passt de bal zonder na te denken. Enītis is nu in balbezit. Enītis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Enītis kan de bal niet met de borst controleren. Viesulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viesulis geeft de bal voor. Ķesteris rent richting de bal. Ķesteris geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Samburs is nu in balbezit. Samburs probeert naar een medespeler te passen. Censaitis met een sublieme pass. Enītis heeft problemen om de bal te vangen. Enītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bergmanis passt de bal in één keer door. Eross is nu in balbezit. Skūtais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skūtais krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pērsis is nu in balbezit. Pērsis passt de bal zonder na te denken. Lomiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomiks draait met de bal, schiet en ... Sirdsvaldis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Flips - FC Letonika 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Flips 41%, FC Letonika 59%.
FC Black Flips - FC Letonika 0:2

60e minuut.
Riekstrozis speelt de bal door. Lomiks is nu in balbezit. Lomiks passt de bal in één keer door. Gauja bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gauja speelt de bal door. Lomiks is nu in balbezit. Bergmanis is nu in balbezit. Lomiks onderschept slim de pass. Lomiks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cimurs rent richting de bal. Cimurs geeft een hoge lob. Mellups kopt de bal weg. Klungelig pakt Lomiks de bal. Lomiks haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Samburs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samburs probeert naar een medespeler te passen. Ķesteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauja geeft een lange en hoge pass. Ķesteris geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sirdsvaldis met een harde bal richting middenveld. Mellups kopt de bal weg. Lomiks is nu in balbezit. Lomiks haalt uit met een fantastische trap. Sirdsvaldis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Flips 47%, FC Letonika 53%.
FC Black Flips - FC Letonika 0:2