Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASK-Songhua Digital Slayers
defend Tactiek simV60
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 16.5
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Posesos neemt vlug de vrije trap. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg passt de bal met de wreef. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Posesos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noodapera rent richting de bal. Noodapera passt de bal zonder na te denken. Toujani is nu in balbezit. Toujani draait met de bal, schiet en ... Jūlijs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ripa geeft een hoge lob. Amaya Carazo is nu in balbezit. Amaya Carazo geeft de bal voor. Toujani controleert de bal met de borst. Toujani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Viehweg probeert naar een medespeler te passen. Samardžija rent richting de bal. Samardžija passt de bal in één keer door. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ripa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cīrulītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta onderschept slim de pass. Motta geeft een lange en hoge pass. Toujani springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 1:0

22e minuut.
Samardžija kopt de bal weg. Daar is Toujani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani verovert de bal door een tackle van achteren. Toujani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 2:0

24e minuut.
Motta passt de bal zonder na te denken. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg speelt de bal door. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Erg is nu in balbezit. Grietiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Grietiņš passt de bal zonder na te denken. Toujani is nu in balbezit. Toujani schiet op doel. Jūlijs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toujani rent richting de bal. Toujani schiet op doel. Jūlijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 3:0

33e minuut.
Erg passt de bal met de wreef. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaismonis rent richting de bal. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg geeft een lange en hoge pass. Jūlijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Posesos met een sublieme pass. Noodapera rent richting de bal. Noodapera passt de bal in één keer door. Toujani rent richting de bal. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 21%, Digital Slayers 79%.
ASK-Songhua - Digital Slayers 4:0

46e minuut.
Kozlov komt het veld opgelopen. Trujillo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Amaya Carazo verovert de bal door een tackle van achteren. Amaya Carazo probeert naar een medespeler te passen. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg haalt uit met een fantastische trap. Jūlijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 5:0

52e minuut.
Kozlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlov met een sublieme pass. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg haalt uit met een fantastische trap. Jūlijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 6:0

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Birzulis stond buitenspel. Noodapera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Toujani kopt de bal weg. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Viehweg geeft een lange en hoge pass. Vilpsis kopt de bal weg. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani draait met de bal, schiet en ... Jūlijs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 7:0

59e minuut.
Vilpsis rent richting de bal. Erg verovert de bal door een tackle van achteren. Erg met een sublieme pass. Viehweg rent richting de bal. Viehweg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 8:0

60e minuut.
Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft een hoge lob. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. Zilmatis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 9:0

65e minuut.
Toujani rent richting de bal. Posesos is nu in balbezit. Posesos probeert naar een medespeler te passen. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 10:0

70e minuut.
Inworp. Trujillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Posesos de bal. Posesos geeft een lange en hoge pass. Erg krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 11:0

75e minuut.
Inworp. Tombs komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Erg rent richting de bal. Erg geeft een hoge lob. Daar is Butils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozlov rent richting de bal. Kozlov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jūlijs trapt de bal weg. Posesos kopt de bal weg. Daar is Butils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs rent richting de bal. Tombs schiet op doel. Jūlijs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Trujillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posesos met een sublieme pass. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Digital Slayers 12:0

88e minuut.
Posesos kopt de bal weg. Tombs rent richting de bal. Posesos heeft problemen om de bal te vangen. Posesos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Butils is nu in balbezit. Posesos onderschept slim de pass. Posesos probeert naar een medespeler te passen. Erg is nu in balbezit. Erg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 20%, Digital Slayers 80%.
ASK-Songhua - Digital Slayers 12:0