Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC X6M Digital Slayers
Normal Tactiek simV60
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Penģerots trapt de bal weg. Austers kopt de bal weg. Platmalnieks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Īgņa is nu in balbezit. Īgņa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Vilpsis geeft de bal voor. Cīrulītis met een sublieme pass. Kulišs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birzulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Birzulis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Peters rent richting de bal. Birzulis verovert de bal door een tackle van achteren. Romanovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Birzulis verovert de bal door een tackle van achteren. Birzulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Platmalnieks met een sublieme pass. Romanovskis is nu in balbezit. Kaprālis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaprālis schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Vilpsis is nu in balbezit. Īgņa verovert de bal door een tackle van achteren. Īgņa met een sublieme pass. Roze rent richting de bal. Roze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC X6M 58%, Digital Slayers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC X6M - Digital Slayers 0:0

47e minuut.
Īgņa rent richting de bal. Ripa verovert de bal door een tackle van achteren. Ripa met een sublieme pass. Roze bereikt de bal nog maar net als eerste. Roze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Vilpsis met de inworp. Platmalnieks geeft de bal voor. Kaprālis is nu in balbezit. Kaprālis haalt uit met een fantastische trap. Penģerots maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Penģerots trapt de bal weg. Īgņa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ripa de bal onder controle te krijgen. Roze rent richting de bal. Roze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butils met de inworp. Platmalnieks geeft een lange en hoge pass. Birzulis is nu in balbezit. Birzulis schiet op doel. Penģerots bokst de bal weg. Daar is Austers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pāvulāns bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilpsis. Vilpsis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Vilpsis is nu in balbezit. Vilpsis geeft de bal voor. Romanovskis probeert de bal aan de voet te houden. Kaprālis rent richting de bal. Kaprālis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC X6M 51%, Digital Slayers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC X6M - Digital Slayers 0:0