Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital Slayers FC X6M
simV60 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Pāvulāns speelt de bal door. Platmalnieks met een sublieme pass. Romanovskis rent richting de bal. Birzulis verovert de bal door een tackle van achteren. Birzulis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Vilpsis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cīrulītis de bal. Cīrulītis geeft een hoge lob. Birzulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Birzulis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kulišs passt de bal in één keer door. Inworp. Platmalnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Īgņa rent richting de bal. Īgņa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Birzulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Birzulis schiet op doel. Daar is Romanovskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaprālis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaprālis draait met de bal, schiet en ... Penģerots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Peters rent richting de bal. Birzulis verovert de bal door een tackle van achteren. Birzulis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaprālis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaprālis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Platmalnieks rent richting de bal. Platmalnieks geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stūris de bal. Kaprālis is nu in balbezit. Kaprālis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital Slayers 35%, FC X6M 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Digital Slayers - FC X6M 0:0

66e minuut.
Stūris is nu in balbezit. Kaprālis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaprālis schiet op doel. Romanovskis probeert de bal aan de voet te houden. Penģerots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Slayers - FC X6M 1:0

81e minuut.
Stūris heeft problemen om de bal te vangen. Gaismonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaismonis met een sublieme pass. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Romanovskis geeft de bal voor. Īgņa speelt de bal door. Ripa is nu in balbezit. Roze rent richting de bal. Roze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital Slayers 55%, FC X6M 45%.
Digital Slayers - FC X6M 1:0