Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASK-Songhua mcsk
defend Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten poor
good Passen poor
solid Verdedigen hopeless


5e minuut.
Anmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg verovert de bal door een tackle van achteren. Viehweg passt de bal in één keer door. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Samardžija met een sublieme pass. Erg rent richting de bal. Erg passt de bal met de wreef. Daar is Tombs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alfaro Moreno geeft een lange en hoge pass. Tombs is nu in balbezit. Tombs passt de bal in één keer door. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Skalbis trapt de bal weg van het doel. Posesos kopt de bal weg. Samardžija met een sublieme pass. Klungelig pakt Posesos de bal. Posesos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Goldšteinas speelt de bal door. Viehweg rent richting de bal. Viehweg passt de bal zonder na te denken. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs draait met de bal, schiet en ... Skalbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 1:0

19e minuut.
Polis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bergs de bal. Polis rent richting de bal. Erg onderschept slim de pass. Erg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 2:0

20e minuut.
Polis speelt de bal door. Bergs heeft problemen om de bal te vangen. Bergs passt de bal met de wreef. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Posesos is nu in balbezit. Posesos met een sublieme pass. Samardžija met een sublieme pass. Erg rent richting de bal. Erg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Erg heeft problemen om de bal te vangen. Erg passt de bal in één keer door. Harasiński met een sublieme pass. Tombs rent richting de bal. Tombs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tombs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Posesos is nu in balbezit. Posesos geeft een lange en hoge pass. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Plicis de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Posesos zal de hoekschop nemen. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Stilbiņš de bal. Posesos is nu in balbezit. Posesos passt de bal met de wreef. Tombs rent richting de bal. Tombs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 3:0

34e minuut.
Goldšteinas speelt de bal door. Zvirgzdiņš is nu in balbezit. Goldšteinas verovert de bal door een tackle van achteren. Goldšteinas geeft een lange en hoge pass. Posesos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Anmanis met een snelle inworp. Erg is nu in balbezit. Erg passt de bal zonder na te denken. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Skalbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Samardžija geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tombs de bal. Zunda is nu in balbezit. Tombs onderschept slim de pass. Tombs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Plicis rent richting de bal. Plicis passt de bal zonder na te denken. Daar is Zunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs is nu in balbezit. Tombs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rasmanis de bal onder controle te krijgen. Skalbis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 4:0

45e minuut.
Barbulov komt het veld opgelopen. Bass komt het veld opgelopen. Noodapera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 17%, mcsk 83%.
ASK-Songhua - mcsk 4:0

50e minuut.
Bass geeft een lange en hoge pass. Viehweg rent richting de bal. Viehweg speelt de bal door. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg schiet op doel. Skalbis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viehweg neemt de hoekschop. Noodapera rent richting de bal. Noodapera schiet op doel. Skalbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Skalbis trapt de bal weg van het doel. Samardžija kopt de bal weg. Modriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera onderschept slim de pass. Noodapera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 5:0

57e minuut.
Harasiński is nu in balbezit. Harasiński speelt de bal door. Posesos geeft de bal voor. Erg is nu in balbezit. Erg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 6:0

58e minuut.
Noodapera passt de bal zonder na te denken. Alfaro Moreno is nu in balbezit. Alfaro Moreno passt de bal met de wreef. Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Daar is Posesos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bass is nu in balbezit. Bass geeft een hoge lob. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Erg onderschept slim de pass. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera passt de bal zonder na te denken. Erg is nu in balbezit. Erg draait met de bal, schiet en ... Skalbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bass geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Noodapera de bal onder controle te krijgen. Noodapera passt de bal zonder na te denken. Erg rent richting de bal. Erg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Posesos speelt de bal door. Samardžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija passt de bal met de wreef. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 7:0

70e minuut.
Harasiński speelt de bal door. Viehweg speelt de bal door. Erg is nu in balbezit. Erg schiet op doel. Skalbis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 8:0

73e minuut.
Samardžija rent richting de bal. Samardžija passt de bal in één keer door. Noodapera is nu in balbezit. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. Skalbis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bass rent richting de bal. Modriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Modriņš probeert naar een medespeler te passen. Noodapera rent richting de bal. Noodapera draait met de bal, schiet en ... Skalbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - mcsk 9:0

82e minuut.
Viehweg verovert de bal door een tackle van achteren. Viehweg probeert naar een medespeler te passen. Samardžija met een sublieme pass. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Samardžija probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mārciņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anmanis rent richting de bal. Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Viehweg rent richting de bal. Viehweg passt de bal in één keer door. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Plicis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Posesos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noodapera met een sublieme pass. Samardžija rent richting de bal. Samardžija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 18%, mcsk 82%.
ASK-Songhua - mcsk 9:0