Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mcsk ASK-Songhua
Normal Tactiek defend
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs passt de bal zonder na te denken. Toujani rent richting de bal. Daar is Toujani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toujani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:1

4e minuut.
Tombs rent richting de bal. Tombs met een sublieme pass. Toujani rent richting de bal. Toujani draait met de bal, schiet en ... Skalbis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Basterretxea Bitorica geeft een lange en hoge pass. Daar is Anmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toujani rent richting de bal. Toujani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:2

10e minuut.
Mārciņš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Basterretxea Bitorica de bal. Basterretxea Bitorica geeft een hoge lob. Toujani rent richting de bal. Toujani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:3

17e minuut.
Posesos is nu in balbezit. Posesos geeft een lange en hoge pass. Samardžija kopt de bal weg. Daar is Toujani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toujani schiet op doel. Skalbis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kozlov is nu in balbezit. Kozlov geeft een lange en hoge pass. Mārciņš kopt de bal weg. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Posesos passt de bal in één keer door. Tombs rent richting de bal. Anmanis is nu in balbezit. Tombs onderschept slim de pass. Tombs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Toujani de bal. Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Basterretxea Bitorica passt de bal met de wreef. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Basterretxea Bitorica met een sublieme pass. Modriņš rent richting de bal. Samardžija is nu in balbezit. Toujani rent richting de bal. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Basterretxea Bitorica speelt de bal door. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija passt de bal met de wreef. Tombs rent richting de bal. Tombs geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcsk 81%, ASK-Songhua 19%.
mcsk - ASK-Songhua 0:4

46e minuut.
Daukāns komt het veld opgelopen. Viik komt het veld opgelopen. Barbars komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kozlov is nu in balbezit. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija met een sublieme pass. Barbars rent richting de bal. Barbars haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:5

51e minuut.
Rasmanis geeft de bal voor. Kozlov heeft problemen om de bal te vangen. Kozlov passt de bal in één keer door. Viik rent richting de bal. Viik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Barbars rent richting de bal. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija passt de bal zonder na te denken. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:6

58e minuut.
Skalbis speelt de bal door. Viik kopt de bal weg. Plicis is nu in balbezit. Viik is nu in balbezit. Viik haalt uit met een fantastische trap. Skalbis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rasmanis geeft de bal voor. Inworp. Basterretxea Bitorica met een snelle inworp. Barbars is nu in balbezit. Barbars schiet op doel. Skalbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Posesos rent richting de bal. Posesos geeft een hoge lob. Barbars kan de bal niet met de borst controleren. Samardžija rent richting de bal. Samardžija draait met de bal, schiet en ... Skalbis bokst de bal weg. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija schiet op doel. Skalbis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:7

67e minuut.
Subocz passt de bal zonder na te denken. Viik is nu in balbezit. Modriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik verovert de bal door een tackle van achteren. Viik schiet op doel. Skalbis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Posesos geeft een hoge lob. Rasmanis kopt de bal weg. Viik rent richting de bal. Viik schiet op doel. Skalbis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:8

71e minuut.
Samardžija is nu in balbezit. Samardžija passt de bal zonder na te denken. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik schiet op doel. Plicis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Subocz de bal onder controle te krijgen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta geeft een hoge lob. Barbars rent richting de bal. Barbars haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mcsk - ASK-Songhua 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcsk 78%, ASK-Songhua 22%.
mcsk - ASK-Songhua 0:9