Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birzi ChelseaFC8
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Prūsis geeft de bal voor. Dekšenieks rent richting de bal. Piečs maakt een afschuwelijke overtreding. Piečs krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Kleinbergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirhs geeft een hoge lob. Randoms heeft problemen om de bal te vangen. Gūts rent richting de bal. Gūts schiet op doel. Maiznieks bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Birzi - ChelseaFC8 0:1

25e minuut.
Zemļinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Zemļinskis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Upelnieks de bal. Gūts is nu in balbezit. Gūts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birzi - ChelseaFC8 0:2

35e minuut.
Līvmanis rent richting de bal. Līvmanis passt de bal zonder na te denken. Daar is Ventiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zemļinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemļinskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Svarāns verovert de bal door een tackle van achteren. Svarāns probeert naar een medespeler te passen. Ventiņš is nu in balbezit. Piečs verovert de bal door een tackle van achteren. Piečs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zārds kopt de bal weg. Dekšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Piečs verovert de bal door een tackle van achteren. Zemļinskis rent richting de bal. Zemļinskis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birzi 47%, ChelseaFC8 53%.
Birzi - ChelseaFC8 0:2

53e minuut.
Svarāns rent richting de bal. Meldis onderschept slim de pass. Zimins bereikt de bal nog maar net als eerste. Meldis verovert de bal door een tackle van achteren. Meldis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Zimins verovert de bal door een tackle van achteren. Zimins probeert naar een medespeler te passen. Ventiņš is nu in balbezit. Piečs bereikt de bal nog maar net als eerste. Piečs draait met de bal, schiet en ... Gūts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Meldis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svarāns met een snelle inworp. Zemļinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemļinskis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Daar is Randoms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randoms speelt de bal door. Prūsis is nu in balbezit. Zemļinskis onderschept slim de pass. Zemļinskis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kleinbergs met de inworp. Zārds bereikt de bal nog maar net als eerste. Līvmanis rent richting de bal. Zārds onderschept slim de pass. Zārds geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zimins kopt de bal weg. Zemļinskis rent richting de bal. Dekšenieks begaat een overtreding. Zemļinskis raakt geblesseerd tijdens het duel. Zimins wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birzi 56%, ChelseaFC8 44%.
Birzi - ChelseaFC8 0:2