Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lukaa4e Brieži
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.8
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Jucis rent richting de bal. Jucis passt de bal in één keer door. Saukums is nu in balbezit. Saukums haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lukaa4e - Brieži 0:1

10e minuut.
Lērums geeft een hoge lob. Veckaktiņš is nu in balbezit. Veckaktiņš speelt de bal door. Diegs rent richting de bal. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zuselis met een snelle inworp. Lapiņš rent richting de bal. Lapiņš passt de bal met de wreef. Diegs rent richting de bal. Diegs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lērums met de inworp. Skalbis rent richting de bal. Skalbis passt de bal in één keer door. Saukums bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukums schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pipars is nu in balbezit. Jucis verovert de bal door een tackle van achteren. Jucis met een sublieme pass. Saukums bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukums draait met de bal, schiet en ... Vuškāns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Audris is nu in balbezit. Audris geeft een hoge lob. Veckaktiņš kopt de bal weg. Jucis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jucis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lukaa4e - Brieži 0:2

25e minuut.
Ābols rent richting de bal. Ābols geeft de bal voor. Uzbrucējs met een sublieme pass. Diegs rent richting de bal. Diegs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pāvs de bal. Diegs is nu in balbezit. Diegs draait met de bal, schiet en ... Pāvs probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lērums bereikt de bal nog maar net als eerste. Plēša onderschept slim de pass. Plēša met een sublieme pass. Saukums rent richting de bal. Saukums draait met de bal, schiet en ... Vuškāns bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lukaa4e 38%, Brieži 62%.
lukaa4e - Brieži 0:2

60e minuut.
Saukums rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Audris neemt de hoekschop. Zuselis rent richting de bal. Zuselis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lukaa4e - Brieži 0:3

86e minuut.
Lērums met een snelle inworp. Skalbis rent richting de bal. Skalbis probeert naar een medespeler te passen. Jucis rent richting de bal. Jucis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lukaa4e 53%, Brieži 47%.
lukaa4e - Brieži 0:3