Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid best Team FC Barselon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Zirnis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurmelis rent richting de bal. Kurmelis met een sublieme pass. Miglinieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglinieks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Viziņš trapt de bal weg. Cepurnieks is nu in balbezit. Cepurnieks speelt de bal door. Vēsmiņš is nu in balbezit. Vēsmiņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Paukšts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Līderis rent richting de bal. Kaupers begaat een overtreding. Kaupers krijgt een gele kaart. Līderis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Līderis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miglinieks maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

21e minuut.
Sarkanplūme verovert de bal door een tackle van achteren. Cepurnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepurnieks speelt de bal door. Vēsmiņš is nu in balbezit. Vēsmiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Darāns met een snelle inworp. Cepurnieks is nu in balbezit. Cepurnieks geeft een hoge lob. Zaļmatis onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kurmelis geeft de bal voor. Ķeizars rent richting de bal. Bambālis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bambālis krijgt een gele kaart. Ķeizars raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ķeizars kan niet meer verder spelen. Gustiņš komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Līderis neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid best Team - FC Barselon 0:1

45e minuut.
Bambālis bereikt de bal nog maar net als eerste. Līderis verovert de bal door een tackle van achteren. Līderis probeert naar een medespeler te passen. Miglinieks is nu in balbezit. Miglinieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid best Team 57%, FC Barselon 43%.
Real Madrid best Team - FC Barselon 0:1

48e minuut.
Diegs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaktnieks de bal. Kaktnieks geeft de bal voor. Miglinieks is nu in balbezit. Miglinieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rullis trapt de bal weg. Gustiņš is nu in balbezit. Gustiņš passt de bal met de wreef. Līderis bereikt de bal nog maar net als eerste. Līderis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Razbainieks verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkanplūme verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkanplūme speelt de bal door. Miglinieks rent richting de bal. Miglinieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kaktnieks geeft een hoge lob. Cepurnieks is nu in balbezit. Diegs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cepurnieks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vēsmiņš neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Zaļmatis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sārtis met de inworp. Cepurnieks is nu in balbezit. Cepurnieks geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vēsmiņš is nu in balbezit. Vēsmiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid best Team - FC Barselon 1:1

61e minuut.
Miglinieks speelt de bal door. Daar is Līderis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vēsmiņš rent richting de bal. Vēsmiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid best Team - FC Barselon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid best Team 62%, FC Barselon 38%.
Real Madrid best Team - FC Barselon 2:1