Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vilki ChelseaFC8
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Valdemārs probeert naar een medespeler te passen. Klope bereikt de bal nog maar net als eerste. Klope passt de bal in één keer door. Gūts is nu in balbezit. Gūts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sērsnis is nu in balbezit. Zemļinskis is nu in balbezit. Zemļinskis probeert naar een medespeler te passen. Gūts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gūts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vilki - ChelseaFC8 0:1

35e minuut.
Mīters kopt de bal weg. Gūts is nu in balbezit. Plinte rent richting de bal. Gūts onderschept slim de pass. Gūts haalt uit met een fantastische trap. Zēģelis bokst de bal weg.

45e minuut.
Ziemeļbriedis is nu in balbezit. Ziemeļbriedis geeft de bal voor. Kašteinis kopt de bal weg. Klungelig pakt Prātvēders de bal. Prātvēders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vilki 53%, ChelseaFC8 47%.
vilki - ChelseaFC8 0:1

58e minuut.
Meldis rent richting de bal. Skābputra onderschept slim de pass. Skābputra speelt de bal door. Prātvēders bereikt de bal nog maar net als eerste. Prātvēders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vilki - ChelseaFC8 1:1

69e minuut.
Ventiņš geeft de bal voor. Līvmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapiņš begaat een overtreding. Kapiņš krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Mīters met een sublieme pass. Līvmanis is nu in balbezit. Gūts is nu in balbezit. Līvmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Līvmanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vilki 38%, ChelseaFC8 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vilki - ChelseaFC8 1:1