Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barselon lukaa4e
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Uzbrucējs onderschept slim de pass. Uzbrucējs met een sublieme pass. Zaļmatis is nu in balbezit. Diegs onderschept slim de pass. Diegs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zirnis met de inworp. Kurmelis is nu in balbezit. Kurmelis probeert naar een medespeler te passen. Miglinieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglinieks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Plēša rent richting de bal. Plēša probeert naar een medespeler te passen. Kurmelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs onderschept slim de pass. Diegs schiet op doel. Lielvārdis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Vērdiņš probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pipars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plēša bereikt de bal nog maar net als eerste. Plēša geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zaļacis met de inworp. Māters is nu in balbezit. Līderis begaat een overtreding. Līderis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barselon 53%, lukaa4e 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barselon - lukaa4e 0:0

49e minuut.
Pipars bereikt de bal nog maar net als eerste. Līderis is nu in balbezit. Līderis passt de bal in één keer door. Miglinieks is nu in balbezit. Miglinieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barselon - lukaa4e 1:0

51e minuut.
Bars geeft een lange en hoge pass. Ločmelis rent richting de bal. Līderis is nu in balbezit. Līderis schiet op doel. Ločmelis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Diegs schiet op doel. Daar is Līderis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmelis is nu in balbezit. Uzbrucējs onderschept slim de pass. Uzbrucējs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Barselon - lukaa4e 1:1

55e minuut.
Plēša met een snelle inworp. Pipars geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zirnis de bal onder controle te krijgen. Uzbrucējs rent richting de bal. Uzbrucējs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barselon - lukaa4e 1:2

56e minuut.
Daar is Līderis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarkanplūme bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzbrucējs is nu in balbezit. Diegs rent richting de bal. Diegs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barselon - lukaa4e 1:3

59e minuut.
Sarkanplūme is nu in balbezit. Sarkanplūme passt de bal met de wreef. Zaļmatis is nu in balbezit. Diegs rent richting de bal. Diegs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Diegs is nu in balbezit. Zaļmatis verovert de bal door een tackle van achteren. Uzbrucējs rent richting de bal. Uzbrucējs draait met de bal, schiet en ... Vērdiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barselon - lukaa4e 1:4

85e minuut.
Sarkanplūme heeft problemen om de bal te vangen. Pipars onderschept slim de pass. Pipars speelt de bal door. Diegs heeft problemen om de bal te vangen. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barselon 52%, lukaa4e 48%.
FC Barselon - lukaa4e 1:4