Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super komanda FC Barselon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Sēja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Līderis is nu in balbezit. Līderis passt de bal in één keer door. Miglinieks rent richting de bal. Miglinieks schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Cars geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ķeizars met een snelle inworp. Līderis rent richting de bal. Līderis draait met de bal, schiet en ... Mednis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
super komanda - FC Barselon 0:1

16e minuut.
Līderis verovert de bal door een tackle van achteren. Līderis passt de bal in één keer door. Miglinieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglinieks haalt uit met een fantastische trap. Mednis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Zirnis probeert de bal met de borst te controleren. Lejmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejmanis geeft de bal voor. Sēja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sēja schiet op doel. Lielvārdis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cars heeft problemen om de bal te vangen. Miglinieks rent richting de bal. Asnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglinieks verovert de bal door een tackle van achteren. Miglinieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Līderis is nu in balbezit. Stiķis verovert de bal door een tackle van achteren. Stiķis passt de bal in één keer door. Pērsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pērsis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super komanda 41%, FC Barselon 59%.
super komanda - FC Barselon 0:1

62e minuut.
Miglinieks draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Asnītis de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bars zal de hoekschop nemen. Cars kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miglinieks probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
super komanda - FC Barselon 0:2

68e minuut.
Kurmelis is nu in balbezit. Kurmelis geeft een hoge lob. Knīps kopt de bal weg. Līderis is nu in balbezit. Līderis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sarkanplūme rent richting de bal. Vilcāns verovert de bal door een tackle van achteren. Vilcāns speelt de bal door. Pērsis rent richting de bal. Pērsis haalt uit met een fantastische trap. Lielvārdis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super komanda 39%, FC Barselon 61%.
super komanda - FC Barselon 0:2