Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lukaa4e ChelseaFC8
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdemārs. Diegs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uzbrucējs met een snel genomen vrije trap. Diegs springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lukaa4e - ChelseaFC8 1:0

8e minuut.
Uzbrucējs probeert naar een medespeler te passen. Diegs rent richting de bal. Turks rent richting de bal. Diegs onderschept slim de pass. Diegs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Uzbrucējs probeert de bal met de borst te controleren. Pipars bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipars passt de bal in één keer door. Diegs is nu in balbezit. Diegs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cirhs passt de bal zonder na te denken. Līvmanis rent richting de bal. Līvmanis passt de bal in één keer door. Gūts rent richting de bal. Gūts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Uzbrucējs rent richting de bal. Diegs is nu in balbezit. Uzbrucējs met een sublieme pass. Veckaktiņš rent richting de bal. Veckaktiņš geeft de bal voor. Gūts bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lukaa4e 61%, ChelseaFC8 39%.
lukaa4e - ChelseaFC8 1:0

48e minuut.
Meldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzbrucējs verovert de bal door een tackle van achteren. Uzbrucējs met een sublieme pass. Diegs rent richting de bal. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lukaa4e - ChelseaFC8 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lukaa4e 54%, ChelseaFC8 46%.
lukaa4e - ChelseaFC8 2:0