Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salaspils FK Latvia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Pērsis passt de bal met de wreef. Gibze is nu in balbezit. Gibze geeft de bal voor. Klungelig pakt Vilķis de bal. Vilķis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Miedziņš met een harde bal richting middenveld. Graudiņš kopt de bal weg. Daar is Daudzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glāzītis is nu in balbezit. Glāzītis haalt uit met een fantastische trap. Miedziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reiznieks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pērsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mieriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieriņš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Burinieks verovert de bal door een tackle van achteren. Šteinbergs heeft problemen om de bal te vangen. Šteinbergs speelt de bal door. Mieriņš rent richting de bal. Mieriņš schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Čuņčiņš rent richting de bal. Glāzītis onderschept slim de pass. Burinieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Glāzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Glāzītis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salaspils FK 53%, Latvia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salaspils FK - Latvia 0:0

56e minuut.
Mārutks geeft een hoge lob. Inworp. Virza met de inworp. Bezdibens is nu in balbezit. Bezdibens geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Burinieks de bal onder controle te krijgen. Daudzis rent richting de bal. Glāzītis onderschept slim de pass. Amors is nu in balbezit. Amors schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vanagacs rent richting de bal. Vanagacs geeft een lange en hoge pass. Pērsis kopt de bal weg. Glāzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Glāzītis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pērsis probeert naar een medespeler te passen. Šteinbergs is nu in balbezit. Šteinbergs passt de bal in één keer door. Mieriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieriņš schiet op doel. Viltvārdis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salaspils FK 36%, Latvia 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salaspils FK - Latvia 0:0