Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gaujiena FK RĒZEKNE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Pēperkoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķīris onderschept slim de pass. Ķīris speelt de bal door. Pabriks rent richting de bal. Pabriks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Biežums speelt de bal door. Grunte is nu in balbezit. Grunte passt de bal in één keer door. Pabriks heeft problemen om de bal te vangen. Pabriks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ķīris passt de bal zonder na te denken. Lapoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapoško speelt de bal door. Pabriks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabriks schiet op doel. Ilzītis bokst de bal weg.

36e minuut.
Biežums is nu in balbezit. Krikunovs verovert de bal door een tackle van achteren. Krikunovs geeft de bal voor. Darāns rent richting de bal. Darāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lapoško is nu in balbezit. Vasariņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapoško rent richting de bal. Pabriks is nu in balbezit. Pabriks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Ķīris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pēperkoks is nu in balbezit. Pēperkoks probeert naar een medespeler te passen. Samtiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Samtiņš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gaujiena 66%, FK RĒZEKNE 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gaujiena - FK RĒZEKNE 0:0

53e minuut.
Samtiņš met een sublieme pass. Štokmanis rent richting de bal. Dzedulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzedulis krijgt een gele kaart. Štokmanis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Štokmanis kan niet meer verder spelen. Blūmentals komt het veld opgelopen. Dargevičs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juris-Valdis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gaujiena 54%, FK RĒZEKNE 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gaujiena - FK RĒZEKNE 0:0